Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

Enclavewerk in uw bedrijf: 10 voordelen

Als maatwerkbedrijf kunnen wij onze medewerkers ter beschikking stellen om voor korte of lange tijd bij u in uw bedrijf te werken. Het kan zowel gaan over zuiver productiewerk, als over dienstverlening (poetsen, auto’s wassen, opkuis, onderhoud plantsoenen, verfraaiingswerken, opruimen bouwwerven, …). Dit heeft heel wat voordelen voor u. We zetten ze even op een rijtje.

1. Een blijvende oplossing voor tijdrovend werk

U zit met heel wat tijdrovend werk waarvoor u zelf liefst geen geschoold personeel inschakelt. Door de toenemende schaarste op de arbeidsmarkt vindt u misschien zelfs geen personeel. De productie overbrengen naar Oost-Europa of nog verder is voor u evenmin aan de orde wegens te hoge kosten of moeilijk te organiseren. Daar helpt u onze economie ook niet echt mee verder.
Wij kunnen u ontzorgen van dit eenvoudig maar tijdrovend werk door met één of meerdere ploegen bij u in het bedrijf aan de slag te gaan. Dit kan zelfs permanent. Resultaat: u hebt een eenvoudige oplossing voor uw probleem, dicht bij de deur. Uw klanten worden even snel bediend en blijven tevreden.

2. Een tijdelijke oplossing voor een plotse vermeerdering van werk

Uw productie is zeer onderhevig aan seizoenschommelingen. Denk aan de aanloop naar de eindejaarsfeesten, de fruit- en groentepluk, het verwerken van oogstproducten (fruit, aardappelen, …), de productie voor het komend tuin- of zomerseizoen, de organisatie van grote evenementen, festivals, enz.
Maar ook andere situaties kunnen leiden tot een plotse vermeerdering van werk: de verhuis naar een nieuwe locatie, de opkuis van een nieuwe bouwsite, de opkuis na een calamiteit, een nieuwe klant met een enorme omzet.
Ook hier kunnen wij u uit de nood helpen met onze medewerkers.

3. Perfect te budgetteren via een vast tarief

Omdat wij met een vast uurtarief werken dat wij op voorhand met u afspreken, kan u perfect de kosten budgetteren. Stel dat u bijv. 4 weken werk hebt voor 8 medewerkers, dan weet u dat dit 4 X 8 X 38 X uurtarief zal kosten. Ook eventuele transportkosten kunnen perfect op voorhand berekend worden.

4. Geen loonkosten

U hoeft zich geen zorgen te maken over de loon- en personeelsadministratie:

  • Geen werkgeversbijdragen sociale zekerheid.
  • Geen gewaarborgd loon voor ziektedagen.
  • Geen personeelsadministratie.
  • Geen loonadministratie.
  • Geen risico op premieverhogingen voor arbeidsongevallen.
  • Geen bijkomende premies voor burgerlijke aansprakelijkheid.

5. Maandelijkse facturatie

Maandelijks krijgt u van ons een afrekening met in detail het aantal gewerkte uren en het uurtarief dat we zijn overeengekomen. Zo kan u in één oogopslag perfect controleren of alles goed is aangerekend.

6. Garantie op de nodige werkkrachten

Behoudens overmacht (bijv. een griepepidemie), zorgen wij steeds voor het vooraf afgesproken aantal medewerkers. Valt er iemand ziek, dan zorgen wij voor een vervanger. U hebt dan ook geen kopzorgen over de planning en de organisatie van het werk.

7. Professionele begeleiding

Onze medewerkers worden begeleid door een ervaren gekwalificeerde begeleider. De begeleider zorgt in samenspraak met uw medewerkers voor een correcte uitvoering en opvolging van het werk. Tevens staat hij in voor de nodige kwaliteitscontroles.

8. Hoge flexibiliteit

Wij kunnen gemakkelijk het aantal medewerkers aanpassen aan uw noden. Als u plots in plaats van 8 medewerkers, er maar 6 nodig hebt doordat een leverancier tekortgeschoten is, geen probleem.
Ook omgekeerd kunnen we onmiddellijk inspelen op een verhoging van onze ploegen medewerkers. U spreekt dit af met de aanwezige begeleider of met onze sales verantwoordelijke Tim.

9. Maatschappelijk verantwoord ondernemen

Wanneer u met een maatwerkbedrijf samenwerkt, komt u tegemoet aan uw doelstellingen rond maatschappelijk verantwoord ondernemen (MVO). U steunt de sociale economie in Vlaanderen en werkt mee aan het maatschappelijk inclusie-project waarbij mensen met een arbeidshandicap toch heel wat ervaring opdoen in de reguliere economie.

10. Uw klanten worden zoals altijd goed bediend en blijven tevreden

 

Meer weten?
Bel naar Arcor op 055 21 45 33 (vragen naar Tim) of mail naar sales@arcor.be.

Uitgelichte Blog

Hoe snel kan je Arcor inschakelen?

Hoe snel kan je Arcor inschakelen?

Met Arcor aan de slag gaan, dat kan heel snel! Soms kunnen we al binnen 24 uur bijspringen. Aan de hand van een potentieel scenario leggen we even uit hoe dat in zijn werk gaat:

Vijf-goede-redenen-om-met-een-maatwerkbedrijf-samen-te-werken

We zullen u spoedig terug contacteren.

Als commercieel verantwoordelijke van Arcor kom ik in heel veel bedrijven in verschillende takken van de industrie. Groot is mijn verbazing wanneer ik hoor dat

10 redenen om met Arcor samen te werken

10 redenen om met Arcor samen te werken

Maatwerkbedrijven hebben in Vlaanderen een cruciale rol verworven waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen dagelijkse realiteit is. Ze zijn een betrouwbare, flexibele partner voor bedrijven en leveren

Reshoring als recept tegen de crisis

Reshoring als recept tegen de crisis?

De coronacrisis verscherpte het debat over het terughalen van productieactiviteiten naar België. De crisis maakte immers één ding pijnlijk duidelijk: onze geglobaliseerde wereldeconomie is enorm

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.