Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

Missie, visie en waarden

Missie

Arcor wil haar klanten de zorg ontnemen van tijdrovend, repetitief of onvoorzien werk, zodat zij zich ten volle kunnen concentreren op hun kernactiviteit. Als maatwerkbedrijf bieden wij onze klanten de kans om hun productie geheel of gedeeltelijk aan ons uit te besteden. Op die manier helpen onze klanten mee aan de integratie van personen met een arbeidsbeperking in de arbeidsmarkt en in de maatschappij.

Visie

Veel bedrijven hebben te kampen met tijdrovend en repetitief werk. Andere bedrijven hebben dan weer te maken met een onvoorziene toename in hun werkbelasting of enorme seizoenspieken waardoor ze onder grote tijdsdruk komen te staan. Dit levert in veel gevallen stress op voor hun medewerkers, overuren aan 200%, medewerkers die zich ziekmelden of het werk neerleggen. Hierdoor kampen ze met hoge overheadkosten, slinkende marges en ontevreden werknemers.

Arcor is de ideale partner om deze problemen tijdelijk of permanent op te vangen. Door onze flexibiliteit, kunnen we onze klanten snel en stipt van dienst zijn: vandaag gevraagd, morgen kant en klaar afgewerkt. Naast de productie doen we eveneens de volledige administratieve en logistieke afhandeling, het transport van en naar uw bedrijf en de verzending naar uw klanten of partners. Zo kan u blijven focussen op uw kernactiviteit.

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is bij ons dagelijkse realiteit. Als maatwerkbedrijf schenken wij zeer veel aandacht aan het welzijn en de opleiding van onze werknemers. We bieden de mogelijkheid aan personen met een arbeidsbeperking om, door middel van nuttig, lonend en individueel passend werk, een beroepsactiviteit uit te oefenen en/of een beroepsopleiding te krijgen. Hierdoor krijgen zij de kans om zich volwaardig te integreren in de maatschappij.

Waarden

Maatschappelijk en Duurzaam Ondernemen is onze prioriteit, een rode draad die we aanhouden doorheen alle economische, milieu- en sociale overwegingen, voor onze medewerkers, onze klanten en de samenleving in het algemeen.

Naar de medewerkers toe en binnen het team onderling
Verbieden we elke vorm van discriminatie;
Stimuleren we ten volle betrokkenheid;
Bewaken we de veiligheid;
Bevorderen we het algemeen welzijn.

Zo zoeken we voortdurend naar de perfecte balans tussen sociale en economische doelstellingen, voor een win-win bij alle stakeholders.

Verpakking & Handling

Bekijk ook
Handling, cleaning en manuele afwerking

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.