Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

Hoe snel kan je Arcor inschakelen?

Met Arcor aan de slag gaan, dat kan heel snel! Soms kunnen we al binnen 24 uur bijspringen. Aan de hand van een potentieel scenario leggen we even uit hoe dat in zijn werk gaat:

Scenario

Je kreeg een uiterst dringende opdracht, waarvoor je zelf mankracht tekortkomt. Breng je deze opdracht niet tot een goed einde, dan verlies je zelf mogelijk een belangrijke klant. De veiligste optie: op verschillende paarden wedden. Je zoekt dus op internet naar partners die voor een oplossing kunnen zorgen en schrijft meteen een aantal partijen aan. Dan is het even afwachten voor je begint na te bellen, maar zoveel tijd om af te wachten heb je niet …

Snelle respons

Een uiterst aangename verrassing dus, als je al snel daarna een telefoontje van een Arcor-medewerker krijgt. Die stelt een aantal aanvullende vragen of stelt voor om nog diezelfde dag of de eerstvolgende werkdag  eens langs te komen om de opdracht wat meer in detail te bespreken. Je verbazing stijgt wanneer de dag daarop reeds een gedetailleerde offerte volgt. 

Verrassende doorlooptijd

Dan is er natuurlijk nog jouw meest prangende vraag: “wanneer kunnen jullie eraan beginnen?” De bijgedachte: liever gisteren dan morgen. Ook op die vraag heeft Arcor doorgaans het gepaste antwoord klaar: “als je wil, beginnen we er morgen al aan.”  

Afhaling met eigen vervoer

Je geluk kan dan vast al niet meer op, maar  vermoedelijk heb je toch nog een aantal bekommernissen. Wat de beste manier is om jouw goederen snel tot bij Arcor te krijgen, bijvoorbeeld. Ook daar kunnen wij je snel en efficiënt uit de nood helpen. Met ons eigen vrachtvervoer komen we de goederen gewoon zelf bij jou afhalen. Ondertussen brengen we in de werkplaats alvast alles in gereedheid. Zo kunnen we bij aankomst van de goederen meteen aan de slag.

Levering incluis

Telt elke seconde en kunnen de afgewerkte goederen van bij ons rechtstreeks naar jouw klant of eindklanten? Bezorg ons dan gewoon de juiste gegevens. Wij nemen net zo goed het vervoer of de verzending naar jouw klant(en) voor onze rekening. Dat is nog eens tijd uitgespaard.

Voordelig kostenplaatje

Arcor rekent geen opstartkosten en hanteert zeer competitieve vervoerskosten. Betreft het een groot volume? Dan zie je in de offerte onmiddellijk de volumekorting vermeld. De volumekortingen berekenen we op basis van het aantal dagen werk die de opdracht zal kosten. Dat ligt ook voor de hand, gezien ons primaire oogmerk als non-profitbedrijf tewerkstelling is (niet winst maken). 

Waarom kan Arcor zo snel werken? 
We beperken ons tot de voornaamste redenen: 

  1. Arcor is een relatief klein maatwerkbedrijf, vergelijkbaar met een KMO. Onze beslissingslijnen zijn bijgevolg zeer kort. Ze beperken zich zelfs tot één persoon: onze salesverantwoordelijke Tim beslist volledig autonoom. 
  2. Dankzij jaren ervaring is Tim zeer bedreven in prijsberekeningen maken. 
  3. Ook onze afdelingsverantwoordelijken bouwen op meer dan 10 jaar ervaring. Zij kunnen het werkvolume voor elke opdracht perfect inschatten. 
  4. Ons geheime wapen: een geautomatiseerd offertesysteem dat ons helpt om zeer snel ingewikkelde offertes te berekenen. 
  5. Onze doelgroepwerknemers zijn zeer flexibel in het aanleren van nieuwe opdrachten. 
  6. We beschikken over een actieve werfreserve met kandidaten die bij ons reeds proefdraaiden. Voor dringende opdrachten kunnen we hier op dagbasis uit putten om nieuwe doelgroepwerknemers aan te werven. 

Nog twijfels? Lees gerust onze klantenverhalen. Krappe deadlines zijn voor ons dagelijkse kost. 
Bekijk onze productiemogelijkheden en onze dienstverlening. Vraag online een gratis offerte aan of neem vandaag nog contact op met onze salesafdeling via sales@arcor.be. 

Uitgelichte Blog

Arcor: menselijk kapitaal met meerwaarde

Arcor: menselijk kapitaal met meerwaarde

Wat maakt het verschil tussen een maatwerkbedrijf en een bedrijf in het reguliere economische circuit? In de allereerste plaats de werknemers. Bij Arcor werken 100 medewerkers met

Vijf-goede-redenen-om-met-een-maatwerkbedrijf-samen-te-werken

We zullen u spoedig terug contacteren.

Als commercieel verantwoordelijke van Arcor kom ik in heel veel bedrijven in verschillende takken van de industrie. Groot is mijn verbazing wanneer ik hoor dat

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.