Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

Modern maatwerkbedrijf

Een modern maatwerkbedrijf met een lange geschiedenis

Arcor vzw is een dynamisch en veelzijdig maatwerkbedrijf, een organisatie die werk op maat verschaft aan personen die om één of andere reden (nog) verwijderd zijn van tewerkstelling in een gewoon bedrijf.

De wortels van Arcor liggen in de beschutte werkplaats Vreugdevol vzw, die op 8 november 1966 werd opgericht. In 2008 vervelde Vreugdevol vzw tot ArbeidsReïntegratieCentrum Omgeving Ronse (ARCOR), een naamsverandering die symbool staat voor de ingeslagen weg richting volwaardig industrieel toeleveringsbedrijf.

Verantwoorde begeleiding

Het Arcor-team biedt personen met een arbeidsbeperking naast werk op maat ook een verantwoorde begeleiding. We ondersteunen onze maatwerkers zowel sociaal-emotioneel als binnen hun loopbaan zodat zij kunnen doorstromen naar het gewone of reguliere arbeidscircuit.

De balans tussen sociaal en economisch

Bij Arcor zoeken we steeds naar de perfecte balans tussen onze sociale en economische doelstelling, zodat we voor alle stakeholders een win-winsituatie creëren.

Om hierin te slagen, werken we volgens het Qfor WSE kwaliteitslabel en het Decreet inzake de kwaliteitszorg in welzijnsvoorzieningen van 29 april 1997, en met de nodige aandacht voor het welzijn van onze maatwerkers.

Deze filosofie zetten we om in de praktijk door:

  1. De werkomgeving en het werk aan het individu aan te passen en de medewerkers zo duurzaam in het arbeidsproces te integreren
  2. De doelgroepmedewerkers deskundig te begeleiden en te helpen ontwikkelen
  3. De doelgroepmedewerkers een inkomen te bieden dat losgekoppeld is van het individuele rendement binnen hun functie
  4. Als organisatie op een duurzame en maatschappelijk verantwoorde wijze te ondernemen

Professionele werkomgeving

We beschikken over een moderne bedrijfsruimte van 7.000m² die ons toelaat om op een professionele en creatieve manier antwoord te bieden op de wensen en eisen van onze klanten. Bovendien beschikken we over een toegankelijke oprit en laadkaai met industriële laadramp waardoor we goederen op een efficiënte manier kunnen laden en lossen.

Goed opgeleide werknemers

Naast de infrastructuur beschikken we ook over de mensen om de opdrachten van onze klanten tot een goed einde te brengen. Bij Arcor staat een team van 120 medewerkers klaar die de kennis en de ervaring hebben om met de modernste machines snel, flexibel en kwaliteitsvol maatwerk af te leveren.

Aandacht voor comfort en veiligheid

We zorgen ervoor dat al onze medewerkers in de best mogelijke omstandigheden kunnen werken, met aandacht voor werkcomfort, veiligheid en ontspanning. Binnen die context is onze bedrijfsruimte voorzien van ingangen met hellend vlak, ruime, verluchte werkhallen, en een overdekt terras voor pauzes in de gezonde buitenlucht.

Verpakking & Handling

Bekijk ook
Handling, cleaning en manuele afwerking

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.