Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

Snijden en graveren met de lasercutter: een koud kunstje!

Ons machinepark is weer een toestel rijker, en wat voor een! We voegden een veelzijdige en sterke CO2 lasercutter van 150 Watt toe waarmee we zowat alle materialen met de grootste precisie kunnen versnijden en graveren. Acrylaat, beter bekend als plexiglas, en hout zijn de voornaamste materialen die we met onze nieuwste aanwinst bewerken.

Acrylaat

De mogelijkheden voor acrylaat zijn zo goed als onbeperkt. Zo maken we sleutelhangers, promogadgets, etalagematerialen, gegraveerde foto’s, juwelen, … De grote precisie waarover de lasercutter beschikt, garandeert schitterende resultaten en scherpe randen.

Hout

Hout leent zich eveneens tot een brede waaier aan toepassingen die we vrij voordelig kunnen ve

rvaardigen. Onze lasercutter neemt verschillende soorten onder handen, gaande van multiplex en MDF, tot vezelplaten en zelfs massief hout. Alles met een maximale dikte van 12 millimeter behoort tot de mogelijkheden. Laat je uitgesneden ontwerpen daarna graveren voor een persoonlijke touch en je krijgt prachtig afgewerkte producten zoals speelgoed, coole sleutelhangers, gegraveerde foto’s, eye-catching decoratiematerialen, gepersonaliseerde merk- of naambordjes, creatieve tafelnummers, … Wedden dat je klanten en leveranciers hun ogen uitkijken?

Leder, karton en glas

Daarnaast snijdt en graveert onze lasercutter alle lederwaren. Met behulp van onze getalenteerde stiksters vormen we die zelfs om tot gepersonaliseerde portefeuilles, documentenmapjes, sleutelhangers … Karton kent ook geen geheimen voor de lasercutter. Door bijvoorbeeld plooilijnen te laseren, worden 3D-vormen kinderspel. Wil je je merknaam of een foto graveren in glas of een spiegel? Geen probleem. Met de lasercutter halen we de glanzende laag weg, waarna een matte bewerking overblijft.

Heb je interesse in een bepaalde toepassing of wens je gewoon wat meer uitleg omtrent de mogelijkheden? Neem dan snel contact op via sales@arcor.be!

Uitgelichte Blog

0 jaar zonne-energie: een balans

10 jaar zonne-energie: een balans

In 2008 besloot Arcor om het dak van het pas aangekochte gebouw vol te leggen met 1.530 zonnepanelen voor een totale oppervlakte van 6.850 vierkante

Hoe snel kan je Arcor inschakelen?

Hoe snel kan je Arcor inschakelen?

Met Arcor aan de slag gaan, dat kan heel snel! Soms kunnen we al binnen 24 uur bijspringen. Aan de hand van een potentieel scenario leggen we even uit hoe dat in zijn werk gaat:

10 redenen om met Arcor samen te werken

10 redenen om met Arcor samen te werken

Maatwerkbedrijven hebben in Vlaanderen een cruciale rol verworven waarbij maatschappelijk verantwoord ondernemen dagelijkse realiteit is. Ze zijn een betrouwbare, flexibele partner voor bedrijven en leveren

Slapend winst maken

Slapend winst maken, hoe doe je dat

Als je goed kijkt en luistert naar wat er gebeurt in je bedrijf, kan je zonder inspanning heel veel geld verdienen. We denken allemaal in de eerste plaats aan grotere omzet, grotere winstmarges. Maar je kan ook meer winst overhouden door geldlekken op te sporen en te elimineren, of door slimmer te gaan werken.

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.