Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

Snijden en graveren met de lasercutter: een koud kunstje!

Ons machinepark is weer een toestel rijker, en wat voor een! We voegden een veelzijdige en sterke CO2 lasercutter van 150 Watt toe waarmee we zowat alle materialen met de grootste precisie kunnen versnijden en graveren. Acrylaat, beter bekend als plexiglas, en hout zijn de voornaamste materialen die we met onze nieuwste aanwinst bewerken.

Acrylaat

De mogelijkheden voor acrylaat zijn zo goed als onbeperkt. Zo maken we sleutelhangers, promogadgets, etalagematerialen, gegraveerde foto’s, juwelen, … De grote precisie waarover de lasercutter beschikt, garandeert schitterende resultaten en scherpe randen.

Hout

Hout leent zich eveneens tot een brede waaier aan toepassingen die we vrij voordelig kunnen ve

rvaardigen. Onze lasercutter neemt verschillende soorten onder handen, gaande van multiplex en MDF, tot vezelplaten en zelfs massief hout. Alles met een maximale dikte van 12 millimeter behoort tot de mogelijkheden. Laat je uitgesneden ontwerpen daarna graveren voor een persoonlijke touch en je krijgt prachtig afgewerkte producten zoals speelgoed, coole sleutelhangers, gegraveerde foto’s, eye-catching decoratiematerialen, gepersonaliseerde merk- of naambordjes, creatieve tafelnummers, … Wedden dat je klanten en leveranciers hun ogen uitkijken?

Leder, karton en glas

Daarnaast snijdt en graveert onze lasercutter alle lederwaren. Met behulp van onze getalenteerde stiksters vormen we die zelfs om tot gepersonaliseerde portefeuilles, documentenmapjes, sleutelhangers … Karton kent ook geen geheimen voor de lasercutter. Door bijvoorbeeld plooilijnen te laseren, worden 3D-vormen kinderspel. Wil je je merknaam of een foto graveren in glas of een spiegel? Geen probleem. Met de lasercutter halen we de glanzende laag weg, waarna een matte bewerking overblijft.

Heb je interesse in een bepaalde toepassing of wens je gewoon wat meer uitleg omtrent de mogelijkheden? Neem dan snel contact op via sales@arcor.be!

Uitgelichte Blog

Waarom samenwerken met een maatwerkbedrijf

Waarom samenwerken met een maatwerkbedrijf?

Maatwerkbedrijven, de voormalige beschutte en sociale werkplaatsen, zijn bedrijven die mensen tewerkstellen die niet in het ‘reguliere’ arbeidscircuit terecht kunnen. Hun doel is deze mensen

flexibel werken

Flexibel zeg je?

Tegenwoordig vindt iedereen van zichzelf dat hij, zijn team of zijn bedrijf dynamisch is. Dat zie je weerspiegeld op de homepage van heel wat websites

Reshoring als recept tegen de crisis

Reshoring als recept tegen de crisis?

De coronacrisis verscherpte het debat over het terughalen van productieactiviteiten naar België. De crisis maakte immers één ding pijnlijk duidelijk: onze geglobaliseerde wereldeconomie is enorm

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.