Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

Arcor zit in een gloednieuw jasje!

Je krijgt nooit een tweede kans om een eerste indruk te maken. Liefde op het eerste gezicht  of een ontnuchterende  ontgoocheling … imago en visuele identiteit zijn belangrijk! Arcor is de laatste jaren uitgegroeid tot een modern en veelzijdig maatwerkbedrijf. Dat willen we ook uitstralen, en niet alleen in onze werking. Om een eerste indruk te maken die meteen goed zit, was de  Arcor-gevel aan een passende restyling toe.

We gingen op zoek naar een hedendaagse oplossing die onze gevel het juiste elan zou kunnen geven. Bij Noviclad vonden we een geschikte match. Het was een bijzonder leuke uitdaging om zelf het ontwerp samen te stellen met de diverse beschikbare kleuren en panelen. Onze designer ging meteen enthousiast aan de slag. Ongebreidelde creativiteit leidde soms tot de gekste designs, maar na een uitgebreide keuring  viel de keuze in juli 2017 op het ontwerp met de gepaste uitstraling.

De mensen van Noviclad gingen begin oktober aan de slag en tegen eind 2017 was de gloednieuwe gevel een feit.

Zien hoe alles tot stand is gekomen? Bekijk deze leuke timelapsefilmpjes.

Uitgelichte Blog

0 jaar zonne-energie: een balans

10 jaar zonne-energie: een balans

In 2008 besloot Arcor om het dak van het pas aangekochte gebouw vol te leggen met 1.530 zonnepanelen voor een totale oppervlakte van 6.850 vierkante

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.