Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

M+A Matting

Arcor, de perfecte verpakkingsmat(ch) voor M+A Matting

M+A Matting startte in 1963 als familiebedrijfje in een klein gebouw in een onooglijk dorpje in het zuidoosten van de Verenigde Staten. Vandaag is het bedrijf een wereldspeler in de productie van vloermatten, met meer dan 1.100 medewerkers in de Verenigde Staten en België en zo’n 75.000 m² aan productieruimte. De drijvende kracht achter dit succes is de ongeziene snelheid van levering. Dat is meteen ook de reden waarom het bedrijf in 2019 in zee ging met Arcor.

De uitdaging

M+A Matting kampte enkele jaren geleden in haar Amerikaanse thuisbasis met een capaciteitsprobleem. Resultaat: de vloermatten die er werden geproduceerd , konden niet langer worden verpakt. Daarop besloot het bedrijf op zoek te gaan naar een geschikte verpakkingspartner. Een partner die zich perfect kan inpassen in de snelheid van levering die het bedrijf vooropstelt.

Die snelheid is de hoeksteen van ons succes. Daar willen en kunnen we niet op toegeven”, aldus Dirk Santens van M+A Matting. Daarom ging het bedrijf op zoek naar oplossingen dicht in de buurt van haar sites in de Verenigde Staten en België. “Wij vonden onze partner quasi om de hoek, bij Arcor.”

De oplossing

M+A Matting krijgt vanuit de Verenigde Staten afgewerkte matten aangeleverd bestemd voor de Scandinavische markt.Deze matten komen toe in bulk en moeten in België verpakt, gelabeld en op paletten geladen worden vooraleer ze naar hun eindbestemming kunnen vertrekken. Dankzij Arcor kan M+A Matting die verpakkingsstap snel afronden.

Net als wij heeft Arcor van snelheid van levering haar handelsmerk gemaaktDat merk je in hun hele service-aanpak”, licht Santens toe. “Eerst en vooral heb ik één vast aanspreekpunt binnen Arcor, die er bovendien een punt van maakt om steeds bereikbaar te zijn. Ik kan met elke vraag bij hem terecht en krijg daarop telkens snel een antwoord. Dat maakt samenwerken wel echt heel gemakkelijk.”

De juiste machines en gemotiveerde werkkrachten

Daarnaast is Arcor ook perfect uitgerust om de verpakkingsopdrachten van M+A Matting van A tot Z uit te voeren. Arcor beschikt immers over een uitgebreid machinepark waarmee ze producten snel en efficiënt kunnen verpakken en verzegelen.

Eens verpakt voorzien de doelgroepmedewerkers van Arcor de matten van de nodige labels en worden ze per tien stuks in kartonnen dozen geladen en op paletten gestapeld. Arcor levert deze paletten vervolgens aan M+A Matting vanwaar ze naar hun Scandinavische klanten vertrekken. “En dat steeds binnen de vooropgestelde deadlines”, vult Santens aan. “Arcor is een geweldige partner om mee samen te werken. Ze staan steeds voor ons klaar, werken snel en leveren topkwaliteit af. Dankzij hen kunnen wij onze klanten snel blijven bedienen, zoals ze dat van ons gewoon zijn.

"Arcor is een geweldige partner om mee samen te werken. Ze staan steeds voor ons klaar, werken snel en leveren topkwaliteit af. Dankzij hen kunnen wij onze klanten snel blijven bedienen, zoals ze dat van ons gewoon zijn. "

Dirk Santens
M+A Matting

 

 

M+A Matting
Klant
M+A Matting
Sector
Industrieel
Klant sinds
2018
Website
Geleverde diensten

Uitgelichte klantverhalen

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.