Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

House of Music & Accessories

Arcor helpt House of Music & Accessories de kwaliteit te allen tijde hoog te houden

Een productlading die uit Azië komt retour zenden voor een minieme aanpassing of correctie zou voor House of Music & Accessories nodeloos omslachtig en weinig rendabel zijn. Gelukkig is er Arcor. Cosmetische ingrepen, herverpakking of labeling voeren zij snel en correct uit. En gaat het om hele grote spoedopdrachten? Dan komt het Arcor-team toch gewoon ter plaatse tegen de tijd werken.

House of Music & Accessories

House of Music & Accessories profileert zich als de one-stop-shop voor oplossingen die een aangename audiobelevenis bieden, zowel voor de industriële als de residentiële omgeving. Het bedrijf zoekt daarbij naar het juiste evenwicht tussen ethisch verantwoorde, duurzame producten, kwaliteit en betaalbaarheid. Enerzijds treedt House of Music & Accessories op als exclusief distributeur van diverse vooraanstaande merken zoals JBL, Libratone en Canton voor de Belux, de Benelux en soms zelfs de Franse markt. Onder de naam Artsound biedt de audio-expert daarnaast ook een eigen productlijn aan, die voorziet in slimme audio-oplossingen voor een persoonlijke muziekervaring, in de juiste prijs-kwaliteitverhouding.

Arcor toont een grote betrokkenheid. Zelfs als er stevige deadlines aan te pas komen, doen ze het maximum om die te halen."

Dieter Vanhoenacker
Product Manager bij House of Music & Accessories

De uitdaging

House of Music & Accessories ontwikkelt de producten van het eigen Artsound-label dan wel in België, het gros van de productie gebeurt in Azië. Dat betekent dat het House of Music & Accessories-team eventuele foutjes of onregelmatigheden die bij de integrale kwaliteitscontrole door de mazen van het net glipten, pas opmerkt bij ontvangst van de lading. “Dan is het vanzelfsprekend geen optie om alles integraal opnieuw naar het Oosten te verschepen voor een rechtzetting“, zegt Dieter Vanhoenacker, Product Manager bij House of Music & Accessories. “Gelukkig betekent dat niet dat het kalf verdronken is. Dankzij maatwerkbedrijven slagen we er telkens weer in om het product alsnog aan onze gebruikelijke kwaliteitsstandaard te doen beantwoorden. Het hoeft trouwens niet altijd om een kwaliteitsingreep te gaan. Soms is er gewoon nog een kleine aanpassing aan de orde of gaat het veeleer om een herverpakkings- of labelingsopdracht. Voor dat soort kleine manipulaties past Arcor perfect in ons verhaal.

Dankzij maatwerkbedrijven slagen we er telkens weer in om het product alsnog aan onze gebruikelijke kwaliteitsstandaard te doen beantwoorden. 

De oplossing

House of Music & Accessories deed altijd al een beroep op maatwerkbedrijven, ook op de vroegere locatie in Kruishoutem. Ze hechten evenwel bijzonder veel belang aan de nabijheid van zo’n partner. “Het gaat om technologie“, legt Dieter uit. “Dan is het toch vaak handig of zelfs nodig om even persoonlijk te overleggen wat de beste oplossing kan zijn voor het probleem. Face-to-face-communicatie blijft makkelijker en levert voor dit soort producten sneller resultaten op dan om het even welk ander modern communicatiemiddel.” 

Daarom ging House of Music & Accessories een vijftal jaar geleden op zoek naar een maatwerkbedrijf in de buurt van hun nieuwe kantoren in Ronse. Al snel kwamen ze bij de Verpakking & Handling unit van Arcor uit. “Dat Arcor zulke scherpe prijzen hanteert, zagen we ook als een belangrijk pluspunt“, gaat Dieter verder.

Arcor to the rescue: ter plaatste tegen de tijd werken

Nu, vijf jaar later, laat House of Music & Accessories zich lovend uit over Arcors reactiesnelheid en de kwaliteit van het geleverde werk. “Arcor toont een grote betrokkenheid“, aldus Dieter. “Als we hen contacteren – wat een vijftal keer per jaar gebeurt – zien we Tim Vansteenbrugge, onze centrale contactpersoon, hier al snel verschijnen. Dat centrale aanspreekpunt werkt makkelijk en vlot. Na een kleine demonstratie volgt binnen de kortste keren de offerte en ook de snelheid van uitvoering zit goed. Zelfs als er stevige deadlines aan te pas komen, doet Arcor het maximum om die te halen. Eenmalig was er toch eens sprake van een foute inschatting qua tijdsbesteding, maar dat hebben ze via directe en adequate communicatie snel kunnen rechttrekken.

Waar House of Music & Accessories ook de voordelen van plukt, is de ophaal- en leverdiensten die deel uitmaken van het Arcor-pakket. Gaat het om kleine aantallen, dan rijdt Dieter zelf heen en weer, maar bij grotere projecten schakelt hij graag die extra service in. House of Music & Accessories zet alles klaar op pallet, Arcor komt de lading ophalen en komt de bewerkte artikelen weer netjes op pallet terugleveren. “Gaat het om héle grote opdrachten? Dan vragen we om een Arcor-team bij ons ter plaatse te zenden“, zegt Dieter. 

Zo hebben we hen intussen ook al kunnen inschakelen in onze distributie-activiteiten. Voor een grootscheepse promotiecampagne in het kader van Tomorrowland moesten duizenden JBL-producten uit onze voorraad binnen de week voorzien worden van een label. Arcor to the rescue! Zij zijn hier met een hele ploeg voluit voor gegaan … en onze actieproducten lagen tijdig in de winkel.

 

 

House of Music & Accessories
Klant
House of Music & Accessories
Sector
Audio
Klant sinds
2018
Website
Geleverde diensten

Uitgelichte klantverhalen

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.