Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

Home Health Products (hhp)

Home Health Products - Add a smile to your life!

Home Health Products (hhp) is wereldwijde pionier in de ontwikkeling, productie en verdeling van medische pijnverlichtingsproducten. Om haar klanten en prospecten te informeren, ontstond het idee een goedgevulde gezondheidskit met verschillende brochures uit te delen. Het bedrijf, met hoofdzetel in Oudenaarde, rekent op de hulp van Arcor om de gezondheidspakketten snel en nauwgezet samen te stellen. “Een eerste én geslaagde samenwerking”, aldus Event & Marketing Coördinator Jan-Pieter Vanblaere.

Home Health Products (hhp)

Home Health Products (hhp) werd in 2001 in Oudenaarde opgericht met als doel zoveel mogelijk mensen pijnverlichting te bieden aan de hand van Andullatie®, een unieke therapie op basis van trilling en infraroodwarmte. Ondertussen heeft het bedrijf meerdere vestigingen in Europa en verschillende distribiteurs over de hele wereld. Het bedrijf profileert zich als pionier in selfcare door haar producten, informatie en diensten en door de steun en het advies van een netwerk van gezondheidsprofessionals.

Arcor past z'n planning zonder problemen aan wanneer wij een dringende opdracht geven. Die flexibiliteit, samen met de leversnelheid, is een echte meerwaarde voor ons bedrijf."

Jan-Pieter Vanblaere
Event & Marketing Coördinator, Home Health Products (hhp)
Home Health Products (hhp)

De uitdaging

Home Health Products omschrijft zichzelf als koploper in de selfcare-sector dankzij een uniek gamma producten en diensten om de levenskwaliteit te verbeteren van klanten met chronische pijnklachten. In de begindagen bestond de uitdaging erin om van een gewone massagematras een flexibel, hoogkwalitatief medisch product te maken. Het bedrijf werkte samen met wetenschappers, universiteiten en medici en ontwikkelde zo de Andullatie®-technologie, een therapie die ingezet wordt voor pijnverlichting, sportprestaties en recuperatie, ontgiften van het lichaam … Het bekendste product is de andullatiematras.

Het doel is onze klanten te helpen om hun dagelijkse gezondheid en welzijn te verbeteren. Om die stap te zetten, moeten zij natuurlijk zo goed mogelijk geïnformeerd zijn. Een gewone brochure is hierbij niet voldoende, daarom besloten we een gezondheidskit in elkaar te steken”, legt Jan-Pieter Vanblaere uit. De kit bestaat uit een aantal brochures met belangrijke informatie over Andullatie®, een boek vol levensverhalen van klanten en een verkoelende patch. 

Vandaag distribueren we tot vijfhonderd gezondheidskits per week. De dozen vouwen, alle noodzakelijke inhoud toevoegen en het pakket netjes dichtmaken is een job die we inhouse niet konden realiseren. In Arcor vonden we een geschikte partner om in geen tijd de pakketten samen te stellen én te leveren.

De oplossing

Voor Home Health Products is het een eerste samenwerking met Arcor. “Toen we in de zomer van 2017 beslisten om de gezondheidskit te lanceren, vergeleken we een aantal firma’s die ons daarbij konden helpen. Flexibiliteit, leversnelheid en mogelijkheden om kort op de bal te spelen, overtuigden ons als vrij snel om met Arcor in zee te gaan”, gaat Jan-Pieter verder. “Hebben wij een dringende opdracht, dan maakt het Arcor-team er geen probleem van om de planning aan te passen en prioriteit te geven aan onze wensen. Ze doen er alles aan om de deadline te halen.

Transportdienst van Arcor

Een belangrijke meerwaarde voor Home Health Products, dat niet altijd over de nodige transportmogelijkheden beschikt, is de transportdienst van Arcor. “Medewerkers leveren afgewerkte pakketten in ons kantoor in Oudenaarde en nemen meteen nieuw materiaal mee. Steeds stipt en vlot.

Dat de medewerkers bovendien actief meedenken bij het samenstellen van de gezondheidskit en daarbij nauwkeurig en alert te werk gaan, is een ander positief punt. “Leveren wij bijvoorbeeld een folder die niet in de voorbeeldkit zit, dan voeren zij hun taak niet zomaar blindelings uit maar contacteren ze ons eerst om fouten te vermijden. Zo wordt geen nutteloos werk verricht. Loopt er toch iets mis, dan ligt de oorzaak meestal bij ons”, lacht Jan-Pieter. Deze alertheid, de flexibiliteit en goede service maken dat Home Health Products voor toekomstige projecten zonder twijfel een beroep zal doen op Arcor. “Wat goed loopt, moet je niet veranderen”, besluit Jan-Pieter.

 

 

Home Health Products (hhp)
Klant
Home Health Products (hhp)
Sector
Health
Klant sinds
2018
Website
Geleverde diensten

Uitgelichte klantverhalen

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.