Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

D’Huyvetter (DHR)

DHR, een aanbod van 7.000 referenties!

Van hangsloten, druksproeiers en spandraden tot wildkorven, metalen jerrycans en batterijen. Groothandel D’Huyvetter (DHR) uit Ronse voert een divers assortiment artikelen in en verdeelt het naar tuin-, doe-het-zelf- en ijzerwarenzaken in België en Noord-Frankrijk. Naast een ruim aanbod gekende merken heeft het bedrijf ook een assortiment eigen merken dat ze zelf importeert en samenstelt. Omdat DHR het in- en uitpakken van deze artikelen niet zelf kan realiseren, schakelde Gerard Hosten, Sales Manager bij D’Huyvetter, Arcor in.

D’Huyvetter (DHR)

D’Huyvetter (DHR), DistriDIY & Garden, is al meer dan 40 jaar actief in de verdeling van gereedschappen, tuinartikelen en ijzerwaren aan tuin-, doe-het-zelf- en ijzerwarenzaken. Gekende merken zoals Campingaz, Elho, Eres, Freund, Hunersdorff, Allit, PG … vormen de basis van het assortiment, maar ook merken die DHR zelf samenstelt of importeert horen tot het aanbod. Met Ronse als uitvalsbasis levert het bedrijf vooral in België en Noord-Frankrijk.

"Arcor denkt met ons mee. Blijkt een bepaalde opdracht niet haalbaar te zijn, dan horen we dat. Een correcte manier van werken die we enorm appreciëren."

Gerard Hosten
Sales Manager bij D’Huyvetter

De uitdaging

Een aantal jaar geleden nam DHR groothandel Impodevik uit Wervik over en besloot alle bedrijvigheid samen te brengen in het magazijn in Ronse. Omdat Impodevik een aantal taken liet uitvoeren door een plaatselijk maatwerkbedrijf, ging DHR op zoek naar een gelijkaardige oplossing in de streek. Gerard Hosten: “We kenden Arcor van naam, maar hadden nog nooit samengewerkt. Na ons eerste contact bleek al snel dat we niet verder moesten zoeken naar een geschikte partner. Arcor is vlakbij, flexibel en correct.”

De oplossing

Arcor pakt geleverde artikelen uit, stelt nieuwe sets samen en pakt ze opnieuw in. Een taak die DHR omwille van plaats- en tijdgebrek niet zelf kan uitvoeren. “Het begon allemaal met onze metalen assortimentkoffers om kleinmateriaal op te bergen. We leveren de verschillende materialen, zowel de koffers als de inzetbakjes, en Arcor stelt het pakket samen zoals wij het vragen.” Gerard is vol lof over de efficiënte manier van werken. 

Ik leg aan Tim of Jonas uit hoe wij iets willen, vervolgens testen zij de geschatte werktijd, bezorgen ze ons een offerte op maat en briefen ze hun medewerkers. Vanaf dat moment ben ik niet veel meer betrokken, ik kan erop vertrouwen dat alles goed uitgevoerd wordt. Dat betekent een enorme tijdswinst voor ons bedrijf.

De doelgroepmedewerkers plaatsen de inzetbakjes in de assortimentkoffers, wikkelen er een folie omheen, kleven de nodige etiketten en steken de afgewerkte set in een kartonnen doos. Klaar om af te halen. “Dat gebeurt steeds op het afgesproken tijdstip. Meestal halen we onze artikelen zelf af, maar mocht dit eens niet passen in onze planning, dan gaat Arcor er heel flexibel mee om en leveren ze bij ons”, vertelt Gerard.

Vriendelijke medewerkers stellen de klant centraal

Ondertussen gaf DHR nog andere opdrachten aan Arcor en werken de bedrijven wekelijks samen. “Omdat de samenwerking voor de assortimentkoffers zo goed liep, breidden we het takenpakket uit. Arcor stelt nu zelf artikelen voor ons samen, bijvoorbeeld branders met patronen van Campingaz of kruiwagenwielen waar een EAN-code op moet.” Gerard zegt ook in de toekomst een beroep te blijven doen op Arcor. “We hoeven geen kilometers te rijden, de medewerkers zijn vriendelijk, ze doen er alles aan om hun taken goed uit te voeren en ze zijn bovendien heel flexibel. Allemaal voordelen voor ons, we winnen tijd en we kunnen onze klanten sneller bedienen.” Ook de correcte manier van werken is een pluspunt. “Wanneer ik een idee heb, dan denkt Arcor mee. Blijkt het niet haalbaar te zijn, dan hoor ik het wel. Vaak komt dat niet voor, hoor. Meestal slagen ze erin te leveren wat wij vragen. Een werkwijze die ik enorm kan appreciëren”, besluit Gerard Hosten.

 

 

D’Huyvetter (DHR)
Klant
D’Huyvetter (DHR)
Sector
Gereedschappen
Klant sinds
2018
Website
Geleverde diensten

Uitgelichte klantverhalen

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.