Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

Delcon Delicious Content

Samen voor een duurzame groei

Achter Delcon staat een nieuw, jong en dynamisch team. Midden 2018 namen Brecht De Rouck en Willem Coppitters het bedrijf over. Hun doel? Hun kwalitatieve dierenvoeding bij zo veel mogelijk katten en honden brengen om het welzijn van deze viervoeters te verhogen. Om dit op een efficiënte manier te verwezenlijken, drongen verschillende operationele aanpassingen zich op. De manuele bestickering van de zakken dierenvoeding was daar een van. Een kolfje naar de hand van Arcor!

Delcon Delicious Content

Delcon staat voor Delicious Content. Het bedrijf verdeelt hoogkwalitatieve katten- en hondenvoeding voor een betaalbare prijs. Samen met nutritionisten en dierenartsen investeert het Delcon-team in de nodige research om een volwaardig en perfect samengesteld product te creëren. Zo dragen ze elke dag hun steentje bij aan meer dierenwelzijn.

Iedereen bij Arcor is heel toegewijd en gaat voor de volle 100% voor een perfect afgewerkt product. We hoefden niet meer te vergelijken met andere maatwerkbedrijven, Arcor had ons al helemaal overtuigd."

Brecht De Rouck
zaakvoerder van Delcon

De uitdaging

Binnen ons Delcon-gamma honden- en kattenvoeding bieden we verschillende variëteiten aan, met uiteraard elk een andere samenstelling. Per variëteit maken we een sticker die studenten of wijzelf op elke zak kleefden. Een tijdrovend werkje dus”, aldus Brecht De Rouck, zaakvoerder van Delcon.

Dat werk kostte te veel tijd en geld en konden ze beter uitbesteden aan een maatwerkbedrijf, vonden ze. “Ik ken Tim Vansteenbrugge van vroeger en zie hem ook tijdens de wekelijkse meetings van netwerkorganisatie BNI Hermes Ronse. Elke donderdagochtend, voor dag en dauw, bespreken we met andere bedrijven hoe we elkaar kunnen helpen een mooie groei te verwezenlijken.

Daarbovenop kreeg Brecht al van een bevriende ondernemer te horen welke veelzijdige taken Arcor op zich kan nemen en hoe tevreden hij was van hun diensten.

Onze beslissing om samen te werken met Arcor, was snel gemaakt en we hebben er nog geen minuut spijt van gehad.”

De oplossing

Voor Delcon definitief in zee ging met Arcor, kregen ze een rondleiding in hun atelier in Ronse. “Ik had meteen een goed gevoel”, zegt Brecht daarover. “Iedereen bij Arcor is heel toegewijd en gaat voor de volle 100% voor een perfect afgewerkt product. We hoefden niet meer te vergelijken met andere maatwerkbedrijven, Arcor had ons al helemaal overtuigd.”

De samenwerking met Arcor loopt continu. Delcon levert op regelmatige basis een lading zakken die de Arcor-medewerkers bestickeren. “Tijdens mijn rondleiding in het atelier, zag ik al hoe geconcentreerd en enthousiast iedereen daar werkt. Het doet ons plezier dat we hen dit werk kunnen gunnen”, aldus Brecht. Daarnaast doet Delcon ook een beroep op Arcor om zijn staalzakjes af te vullen en te bestickeren.

Arcor blijft altijd een stapje voor

De kernwaarde van Arcor sluit mooi aan bij die van Delcon: welzijn. “Wij maken betaalbare en kwalitatieve dierenvoeding omdat we dierenwelzijn hoog in het vaandel dragen”, licht Brecht toe. “Door kwetsbare personen in te schakelen voor repetitieve taken, geven we een nog bredere invulling aan die kernwaarde. Deze mensen kunnen niet overal terecht in het reguliere arbeidscircuit. Zij hebben dit werk echt nodig.”

Delcon ziet deze samenwerking als een langetermijnproject. Arcor investeert dan ook stevig in een onberispelijke service. “Dat valt te merken”, bevestigt Brecht. “De mensen van Arcor zijn altijd bereikbaar voor onze vragen. Tim is onze centrale contactpersoon, maar als hij er niet is, vangen zijn collega’s ons perfect op.” 

Intussen kent Arcor de wensen van Delcon heel goed en dat vertaalt zich in een snelle en flexibele dienstverlening. 

Soms hebben we een last-minute opdracht”, zegt Brecht “Dan stelt Arcor zich steeds weer flexibel op en elke keer opnieuw krijgen ze het werk snel gedaan, dikwijls sneller dan wij verwachten.”

 

 

Delcon Delicious Content
Klant
Delcon Delicious Content
Sector
Dierenvoeding
Klant sinds
2018
Website
Geleverde diensten

Uitgelichte klantverhalen

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.