Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

Benegifts

“Zonder Arcor kunnen wij geen Benegifts zijn”

Benegifts levert een ruim assortiment van relatiegeschenken op maat. Hoewel het een zeer concurrentiële sector is, is Benegifts al meer dan 35 jaar actief. Meer nog, het bedrijf draait op volle toeren. Dat succes danken ze aan hun grenzeloze flexibiliteit. En daarin speelt de samenwerking met Arcor een sleutelrol.

Benegifts

Benegifts is een full-service leverancier van promotieartikelen, gadgets en relatiegeschenken.

Het bedrijf biedt al meer dan 35 jaar een ruim assortiment van geschenken op maat, met en zonder opdruk, voor industrie en overheid, gaande van pennen en sleutelhangers tot wellness-pakketten en powerbanks. Het bedrijf is gelegen in het Oost-Vlaamse Ressegem, maar is actief over heel Europa. Er werken 400 mensen, waaronder een 60-tal personen met een beperking.

"Ik ben in mijn 35-jarige loopbaan geen enkel ander bedrijf tegengekomen dat zo flexibel en service-minded is als Arcor. Hun ongeziene engagement maakt dat wij het verschil kunnen maken in onze sector. "

Vincent Cornelis
Manager van Benegifts

De uitdaging

Benegifts heeft een eigen verpakkingsafdeling in Helmond, Nederland. Daar zorgen onder meer een 60-tal personen met een beperking dat de binnenkomende bestellingen correct verpakt en gelabeld worden en vervolgens naar de klant worden verstuurd. “Het gros van de bestellingen die we binnen krijgen, zijn grote aantallen die we naar één of toch een beperkt aantal adressen moeten verzenden. Dergelijke vragen kunnen we snel en correct beantwoorden vanuit Helmond”, aldus Vincent Cornelis, Manager van Benegifts.

Daarnaast krijgt Benegifts ook vragen die afwijken van de standaard. Denk aan gepersonaliseerde relatiegeschenken die het bedrijf op de privéadressen van de medewerkers van de klant moet leveren. Iets wat in tijden van Corona, waarbij mensen vooral van thuis uit werken, steeds vaker voorkomt. 

In die gevallen moeten we elk item apart verzenden, en dat gebeurt best vanuit België.”

De oplossing

Voor die complexere bestellingen vond Benegifts een ideale partner in Arcor. Een partner die zich intussen onmisbaar heeft weten te maken. “Ik ben in mijn 35-jarige loopbaan geen enkel ander bedrijf tegengekomen dat zo flexibel is als Arcor. Ze slagen er telkens opnieuw in om elke opdracht op tijd af te ronden. Hoe strak de deadline ook is”, vertelt Cornelis.

De mensen van Arcor tonen een ongezien engagement”, gaat Cornelis verderZe stellen zich volledig ten dienste van ons. Of het nu om een groot of klein order gaat: ze stellen alles in het werk om onze bestelling op tijd en foutloos af te leveren. Met succes trouwens, want op de duizenden stuks die ze voor ons al verpakt en gelabeld hebben, is er nog nooit een klant geweest die een verkeerd pakketje heeft ontvangen. Ze tonen daarmee een perfectie die je eigenlijk niet durft te verwachten.”

Concurrentieel voordeel

Benegifts en Arcor werken nu zo’n vijf jaar samen en in die tijd is het maatwerkbedrijf uitgegroeid tot een onmisbare schakel in het succes van Benegifts. 

Arcor maakt ons uniek. Door hun snelheid, flexibiliteit en aandacht voor kwaliteit kunnen wij een service leveren die anderen in onze sector niet kunnen bieden. Zij zorgen mee voor onze goede reputatie en maken dat onze klanten ons maar al te graag aanbevelen bij anderen. En dat doen we van onze kant dan ook met plezier voor hen.”

 

 

Benegifts
Klant
Benegifts
Sector
Relatiegeschenken
Klant sinds
2018
Website
Geleverde diensten

Uitgelichte klantverhalen

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.