Contact

T: +32 (0)55 21 45 33

F: +32 (0)55 21 02 57

E: info@arcor.be

Openingstijden

American Biltrite

“Wanneer samenwerken met Arcor een evidentie is”

Het dienstenaanbod van Arcor is zo ruim… het lijkt alsof ze bijna elke opdracht kunnen realiseren. Een van de vele diensten die ze aanbieden, is het groenonderhoud. Met de grootste zorg nemen de doelgroepmedewerkers van Arcor bedrijfsterreinen onder handen. Resultaat: topkwaliteit aan een gunstige prijs. Daarom kiezen bedrijven als American Biltrite elk jaar opnieuw voor de groendienst van Arcor.

American Biltrite

American Biltrite is een grote internationale producent van zelfklevende films voor verschillende toepassingen, zoals isolatie, bescherming en marketing. Het van oorsprong Amerikaanse bedrijf is al meer dan 110 jaar actief en heeft activiteiten in de Verenigde Staten, Europa en Azië.

Het bedrijf produceert een uitgebreid assortiment van tapes voor verschillende sectoren, waaronder automotive, HVAC en de grafische industrie. Enkele van de merken in hun portfolio zijn Ideal Tape, AutoWrap, ProtectRite en TransferRite.

"Sinds 2018 hebben we al elk jaar onze samenwerking met de groendienst van Arcor verlengd. Waarom? Ze leveren mooi werk aan een gunstige prijs, en ze geven mensen die het moeilijk hebben kans op werk. "

Véronique Mathys
Production & Warehouse Manager bij American Biltrite Europe

De uitdaging

American Biltrite Europe in Ronse is naast de afdeling in Italië de enige aanwezigheid van American Biltrite in Europa. De terreinen mogen er dan ook piekfijn uitzien. “Vroeger was het groenonderhoud hier op de site in handen van een lokale tuinfirma,” herinnert Véronique Mathys, Production & Warehouse Manager bij American Biltrite Europe zich. 

Die firma leverde goed werk af en eigenlijk zagen we niet meteen redenen om over te schakelen. Tot Arcor eens over de vloer kwam.”

De oplossing

Een van de kernwaarden van American Biltrite is maatschappelijke verantwoordelijkheid. Samenwerken met een maatwerkbedrijf als Arcor sluit hier perfect op aan. “Arcor geeft mensen die maar moeilijk aan werk geraken toch arbeidskansen. Daar willen we graag ons steentje aan bijdragen,” verklaart Mathys.

Maar dat is niet de enige reden waarom American Biltrite voor het groenonderhoud op haar site overschakelde naar Arcor. “Arcor ontzorgt ons volledig. Zij plannen het onderhoud in, komen stipt hun werken uitvoeren en ze doen dit met de hoogste zorg,” vertelt Mathys. “Bovendien zijn ze uitermate vriendelijk. Zowel de mensen van de groendienst als onze contactpersonen binnen Arcor, Tim en Pascal.

Onklopbare prijs-kwaliteit

Planmatig, zorgvuldig, vriendelijk… de groendienst van Arcor draagt de kwaliteit van haar dienstverlening hoog in het vaandel. “Zij leveren een perfecte kwaliteit aan een zeer voordelige prijs,” aldus Mathys. “Dat in combinatie met hun maatschappelijk doel, maakt onze samenwerking een win over de ganse lijn.

Om die redenen verlengt American Biltrite elk jaar de samenwerking met Arcor. En dat zonder al te veel nadenken.

Arcor blijft Arcor. Zolang zij niet veranderen en dezelfde kwaliteit aan dezelfde prijs blijven leveren, zullen we onze samenwerking blijven verlengen.”

 

 

American Biltrite
Klant
American Biltrite
Sector
Internationaal
Klant sinds
2018
Website
Geleverde diensten

Uitgelichte klantverhalen

Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvragen
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.
Brochure aanvraag
Vul dit formulier in en ontvang onze brochure.